Nagyon örülök ennek a receptnek. Én is Békési vagyok és annak idején az anyukám sokat készítette, nagyon szerettük. Ő sóval, borsosan készítette. Amikor kinyujtotta akkor kente meg zsírral sóval borssal szórta meg és úgy tekerte fel. Amikor ki sült foszlott mint a kalács. Nekem is a gyermekkorom jutott eszembe ezzel a recepttel, pedig az már régen volt. Még egyszer köszi, meg sütöm az unokáimnak.
Soha nem hallottam róla,de nagyon tetszik:))
VálaszTörlésNagyon jó recept, még én sem hallottam róla, de amikor ilyen méreg drága a tojás, bizony jól jön egy ilyen recept.:)
VálaszTörlésNagyon örülök ennek a receptnek. Én is Békési vagyok és annak idején az anyukám sokat készítette, nagyon szerettük. Ő sóval, borsosan készítette. Amikor kinyujtotta akkor kente meg zsírral sóval borssal szórta meg és úgy tekerte fel. Amikor ki sült foszlott mint a kalács. Nekem is a gyermekkorom jutott eszembe ezzel a recepttel, pedig az már régen volt. Még egyszer köszi, meg sütöm az unokáimnak.
VálaszTörlés